Welkom bij Fazzo!

 

Bij Fazzo vind je bijzondere en stoere tassen, kussens, opbergzakken en andere (woon)accessoires.

Alle producten worden met de hand gemaakt van vintage stoffen: postzakken - uit Nederland, maar ook uit andere landen -, plunjezakken, koffiezakken, verhuisdekens...Gebruikte materialen dus, met een leven achter de rug - dat zie en voel je: alle tassen en kussens zijn anders, en uniek!
 
Ik gebruik alleen echte originele materialen, dus geen geprinte stoffen.
 
 
*************
 
Om direct een Fazzo tas of ander product te bestellen kun je terecht in de  Fazzo - webshop.
 
  
**************
 
 
Op deze site geef ik je graag een indruk van de mogelijkheden, via de tabbladen boven aan de pagina. 
 
 
Ook voor maatwerk ben je bij Fazzo aan het juiste adres. In overleg maak ik graag een product op bestelling, dat aan je wensen voldoet, zoals bijvoorbeeld een tas met precies de juiste afmetingen, of een boxkleed met de naam van je kindje.
** In verband met drukte is de levertijd van een product op bestelling circa 6 weken.
 
Als je iets van je gading vindt, neem dan contact met me op via het contactformulier, ik informeer je dan graag over de levertijd en bestelmogelijkheden.
 
Wil je als eerste het laatste Fazzo-nieuws? Klik dan op het Facebook-kaartje in de linker kolom - ik houd je dan graag op de hoogte van de nieuwe ontwerpen en projecten. Ook kun je mij op de voet volgen via Twitter: @FazzoNL
 
Hartelijk dank voor je belangstelling en veel plezier!
Vriendelijke groeten,
 
Bibian 
 
** Voor het maken van mijn producten recycle ik gebruikte vintage stoffen. Doordat deze al een leven achter de rug hebben en vaak intensief gebruikt zijn, vertoont de stof hier ook de sporen van: er kunnen slijtage-plekjes in zitten, of vlekjes. Dit is de charme van het materiaal, en hoort bij het product. Uiteraard is de stof wel netjes gewassen.
** De meeste items kunnen in de was, met uitzondering van de ontwerpen gemaakt van koffiezak en nylon. Eventueel strijken: binnenstebuiten en nooit over een opdruk! Nylon kan niet gestreken worden . Bij twijfel: mail me!
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb