Algemene Voorwaarden

 
 
Fazzo heeft als doel originele spullen te maken en te leveren. Elk product wordt geïllustreerd met een foto, en er staat bij vermeld waar het van gemaakt is, en wat de afmetingen en eigenschappen zijn.
 
Verzending en bezorgkosten
 
De verzendkosten voor brievenbuspost bedragen € 3.00
De verzendkosten voor pakketpost bedragen € 7.00         
* Alle Fazzo producten worden met zorg verpakt, zodat je bestelling keurig bezorgd kan worden. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de verzending, dan is Fazzo daar niet aansprakelijk voor.

Bestelling en levertijd 

Je bestelling wordt bevestigd met een mail waarin je de betalingsgegevens vindt. Na ontvangst van je betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt:
* Een artikel op voorraad: het artikel wordt direct voor je gereserveerd.  Na ontvangst van de betaling zal je nieuwe aanwinst binnen twee werkdagen verstuurd worden. Indien de betaling niet ontvangen wordt binnen een termijn van 7 werkdagen, vervalt de reservering.
* Een artikel op maat: bij het bestellen van een product op maat, zal Fazzo voor je aan de slag gaan na ontvangst van de betaling.  Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. De levertijd wordt vooraf met je afgestemd, en deze ligt meestal rond 2-3 weken.
 
Betaling
 
De prijzen op de website zijn inclusief 21 % BTW, en exclusief verzendkosten.
Betaling kan plaatsvinden door overschrijving op rekening. Het Fazzo-artikel wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Bij het bestellen van een product op maat, zal Fazzo voor je aan de slag gaan na ontvangst van de betaling. 
 
Retourneren
 
Natuurlijk doet Fazzo haar uiterste best om een product te leveren dat helemaal naar wens is. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je wensen voldoen, dan kun je het retourneren, op eigen kosten.  Stuur mij in dat geval binnen twee dagen na ontvangst een mail met de redenen waarom je het product retour wil zenden.  
Het artikel dient niet gebruikt te zijn, en netjes verpakt en voldoende gefrankeerd binnen 1 week geretourneerd te worden.  Na ontvangst van de retourzending zal Fazzo dan de aankoopwaarde van het product terugbetalen.
NB: Dit geldt niet voor producten die op bestelling zijn gemaakt.
 
Garantie
 
Fazzo-producten zijn van ambachtelijke kwaliteit. Mocht er toch een probleem ontstaan, neem dan contact met mij op, dan lossen we het probleem zo snel mogelijk op.
 
Privacy
 
Al je persoonsgegevens blijvan bij Fazzo en worden niet doorgegeven aan anderen. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van bestellingen.