/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Opbergers » Opberger - XL

Opberger - XL

 

Op bestelling leverbaar - hieronder enkele voorbeelden:


Opberger XL004 - Voor aan de box

Een opberger van formaat, gebaseerd op de opberger L001, gemaakt van vintage PTT postzakken. Op verzoek is de naam er op gesjabloneerd, en zijn er aan de achterkant lussen met klittenband gemaakt om de zak gemakkelijk aan de boxrand vast te maken.

Afmetingen: hoogte circa 60 cm, breedte circa 50 cm

Prijs vanaf € 69.95 

 

Opberger XL001

Een supergrote opbergzak waar je van alles in op kunt ruimen en mee kunt nemen.

 De zak is gemaakt van een complete postzak, waar applicaties op zijn gemaakt zoals de naam en geboorte jaar. De bovenkant van de zak is gemaakt van vintage plunjezak, waar de originele zeilringen nog in zitten. Door de zeilringen is stevig band gehaald, waar je de zak mee dicht kunt trekken, en waar je de zak aan kunt optillen. Binnen in de zak is een extra flap gemaakt (van een bodem van een postzak!) zodat de was (of andere spullen) er niet uitvalt als je de zak meeneemt. Aan de achterkant is een stuk genaaid van de originele bovenkant van een postzak: met dik koord en de bekende ophanghaken. Zo kun je de opbergzak ook makkelijk ophangen.

De opberger op de foto is in opdracht gemaakt als waszak.

Afmetingen: hoogte circa 75 cm, breedte circa 60 cm

Prijs vanaf € 119.95


Meer voorbeelden van opbergers vind je hier - in de Fotogalerij!