/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Tassen » Tas - XL

Tas - XL

 

Tassen in superformaat, waarin je alles kwijt kunt!
 
Direct een tas bestellen? Ga naar de webshop!

 
Tas XL007
 
** uitverkocht, alleen op bestelling leverbaar **
Een ruime shopper in romantische brocante stijl, gemaakt van een oude en zeer intensief gebruikte PTT postzak waarop je de franse tekst ziet. Op de achterkant zijn applicaties aangebracht van vintage stukken postzak en ook een deel van een antieke franse postzak. Aan debovenkant en op de hengels een strook beige kant. Binnen in de tas vind je een klein binnenvakje voor bijvoorbeeld je GSM.
 
Afmetingen: de tas heeft een vierkante bodem van circa28 x 28 cm
De hoogte van de tas is 45 cm, en de breedte van de bovenkant is 55 cm
 
Prijs: € 69.95
 
Tas XL008
 
Een lekkere ruime shopper
 
Afmetingen: circa 40 x 40 x 15 cm
 
Prijs: vanaf € 59.95 
 
Nu verkrijgbaar:
 
Tas XL008A
Gemaakt van een twee oude plunjezakken. De stof is zo verwerkt, dat je nog veel originele details terugziet in deze tas, zoals de ringen waar de hengsels doorheen lopen, en de stiksels. De tas heeft een ruige stoere afwerking, met het stiksel aan de buitenkant van de tas. Verder vind je in deze tas nog een applicatie met jaartal, en een ophanghaak van een postzak als mooie extraatjes..
Prijs: € 59.95
 
 
Tas XL008B:
 
Gemaakt van vintage wit tentdoek, met een grof grijs logo op de voorkant. De grijze hengsels zijn verstevigd met stukken rood leer. De buitenkant is grof afgewerkt met rafelige randen. De naden zijn allemaal dubbel gestikt met contrasterend rood! De binnenkant is natuurlijk wel netjes afgewerkt, met een asymetrisch binnenvak met de orignele tent-details, en een haakje voor je sleutels. Op de zijkant vind je nog een detail van rood leer en suède: Liefde is in de lucht!
 
Prijs: € 59.95
 
Tas XL009: Uniek, gemaakt van Italiaanse Postzak! heel bijzonder!
 
Deze ruime opvallende shopper is gemaakt van een echte Italiaanse postzak. Deze postzak is niet van canvas maar van stevig nylon, in het Italiaanse hemelsblauw, en natuurlijk zie je hier de Italiaanse vlag, deTricolore!
Op de tas is bovendien een deel van de zwarte opdruk van de postzak nog zichtbaar. De tas is afgewerk met zwarte nylon hengels en sluiting, en heeft een binnenvak.

Afmetingen circa 40 cm breed, 35 cm hoog, 15 cm diep

Prijs: € 94.95
* op bestelling leverbaar, de foto's dienen als voorbeeld

Tas XL005 - PTT postzak 50x50

Stoere royale shopper, van stevige postzakken gemaakt. Deze gaat je leven lang mee!

De afmetingen zijn circa 50 x 50 x 20 cm,

Prijs: vanaf € 84.95 afhankelijk van uitvoering en extra details zoals jeansstukken, plunjezak, sluiting enz.
* op bestelling leverbaar, de foto's dienen als voorbeeld
Tas XL004 - PTT Postzak 40x45
 
 
De afmetingen zijn circa 40 x 45 x 15 cm
 
 
Prijs: vanaf € 64.95 afhankelijk van uitvoering en extra details zoals jeansstukken, plunjezak, sluiting enz.
 
* op bestelling leverbaar, de foto's dienen als voorbeeld