/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Tassen » Tas - M

Tas - M 

 

Unieke schoudertassen in verschillende materialen en modellen.  

Direct een tas bestellen? Ga naar de webshop!


Tas M004 - Japanse postzak

Iets bijzonders! Een schoudertas gemaakt van een Japanse postzak!
De voering is van rood linnen, en de zwarte schouderband loopt verder door naar de onderkant van de tas. Verschillende details van de postzak zijn in deze tas verwerkt.
 
Afmetingen: circa  20 cm x  30 cm
 
Prijs: € 54.95 

 

Tas M003

Deze bijzonder tas is gemaakt van een Italiaanse postzak. Deze postzakken zijn niet van canvas maar van nylon, waardoor deze tas een hele andere uitstraling heeft. Op de flap zie je de tricolore, en er is een postzak-haak aan gemaakt, waardoor de flap mooi naar beneden blijft hangen. Bovendien heeft de tas klittenband-sluiting. De tas heeft een binnenvak.

Afmetingen: 20 x 20 x 6 cm

Prijs: € 64.95

* de Tas op deze foto's is gereserveerd, maar een soortgelijke tas is in de maak en spoedig leverbaar!

 

 
Tas M001 - PTT
 
Gemaakt van een vintage PTT-postzak, in verschillende uitvoeringen. Aan de voorflap de originele postzak-details: de stoere ophanghaak, het dikke ingestikte koord. Door dit koord is de flap wat zwaarder waardoor de tas goed dicht blijft hangen. Het logo is op de flap gestikt.

Afmetingen: circa 25 cm breed en 20 cm hoog

Bestel je Tas op Maat vanaf € 59.95, en kies je eigen favoriete voeringstof!

Tas M002 - PTT Haaksels

Gemaakt van een vintage PTT-postzak: een vrolijke hippe schoudertas. Aan de voorflap de originele postzak-details: de stoere ophanghaak, het dikke ingestikte koord. Door dit koord is de flap wat zwaarder waardoor de tas goed dicht blijft hangen.
De tas is versierd met gehaakte ornamentjes: een hartje, een ster en een bloem
 
Afmetingen: circa 25 cm breed en 20 cm hoog.
 
Op bestelling lieverbaar: stel je eigen Tas M002 samen, kies je favoriete voeringstof en afwerking! Prijs vanaf € 59.95
hieronder enkele voorbeelden:

Tas M001 limegroen PTT postzakTas M001 paars PTT Tas M001 turquoise

Tas M006 - Koffiezak
 
Deze tas is gemaakt van een jute koffiezak uit Guatemala! De tas is bruin met een groene opdruk, en heeft blauwe stiksels. De tas is gevoerd met zandkleurig katoen waar ook binnenvakjes op zitten. De schouderband is ecru met blauw, en het voorpand is afgezet met ecru band, zodat het allemaal mooi bij elkaar past.
 
Afmetingen: circa 25 x 25 cm, breedte circa 12 cm.
 
Prijs: 44.95

Meer voorbeelden vind je hier - in de Fotogalerij!

Maak een Gratis Website met JouwWeb