/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Kussens » Kussen - L

Kussen - L

Deze hoezen zijn geschikt voor een kussen van 45 x 45 / 50 x 50 cm 

Direct een kussen bestellen? Ga naar de webshop!


Kussen L001 - PTT Basic
 
Mooie eenvoudige stoere kussenhoezen, van  oude PTT postzakken.
Elk kussen heeft weer andere originele details, zoals de oude ophanghaak, een opgestikt hart of een hartje van stof dat aan het kussen bungelt. . De achterkant is gemaakt van katoen. 
 
Prijs: € 36.95
 
Kussen L001A -  met Nederlandse tekst en een opgestikte ophanghaak
 
 
Kussen 8  B PTT Postzak

Kussen L001B -  met Franse tekst en een opgestikte ophanghaak 

Kussen L007 - PTT Speciaal 

Met deze kussens haal je iets unieks in huis - gemaakt van PTT postzak als basis, met veel extra's: een mooie print, en veel bijzondere details. Het zijn net schilderijtjes! 
 
De achterkant is gemaakt van verhuisdeken, met applicaties van katoen en PTT postzak. 
 
 
Prijs: € 57.95
Leverbaar op bestelling
  

Kussen L008 - Tentdoek

Een stoer en romantisch kussen, gemaakt van oud tentdoek. Het doek is eerst in een verfbad geweest, en is er in mooie poederroze kleuren weer uit gekomen. Het kussen is genaaid met dubbeldikke stiksels, een mooi contrast met de zachte kleuren en het lieve hart. Het tentdoek is niet afgwerkt, waardoor er stoere rafels aan de randen komen. De achterkant is gemaakt van oude PTT postzak, met een stukje leer als sluiting.

Prijs: € 36.95

Gereserveerd! Mail m e voor meer info

Kussen L002 - Verhuisdeken

Een heerlijk zacht kussen om lekker tegenaan te kruipen! Gemaakt van licht vervilte verhuisdekens, en met verschillende details, zoals een wollen hartje dat er in is gevilt, en opgestikte applicaties, of een zeilring. De achterkant is ook van verhuisdeken gemaakt.
 
Prijs: € 36.95
 

Detail zeilringKussen verhuisdeken achterkant


Kussen L003 - Koffiezak

Weer eens iets heel anders: kussenhoezen gemaakt van koffiezakken uit allerlei landen! Sommige kussens hebben afwijkende maten zodat ik het mooiste deel van de koffiezak kon gebruiken.
 
 
Prijs: Vanaf € 28.95
*op bestelling leverbaar - deze foto's dienen als voorbeeld

Kussen L006 - Plunjezak

Deze is wel héél erg stoer! Een kussenhoes gemaakt van de bodem van een oude plunjezak, met het originele hengsel en stiksels. Ik heb de bodem zo verwerkt dat je de oude versleten hoeken in de stof nog ziet.
Op de hoes zitten applicaties van het loge en de driekleur uit een PTT postzak.. De achterkant is van bijpassend beige stevig katoen/linnen.
 
Prijs: € 47.95
 
 

Kussen L004 - Franse postzak
 
Een bijzondere kussenhoes, gemaakt van een oude Franse postzak. Er is een band op gestikt van lila linnen, en het kussen is afgezet met een biesje van donkerblauw fleece.De achterkant is gemaakt van katoen met een ouderwetse tijkstreep.
 
Prijs: € 42.95
 
 

* Eventueel nog op bestelling leverbaar: Kussen L005 - Antieke Franse postzak
 
Dit unieke kussen is gemaakt van een zeer oude vintage postzak uit Frankrijk. De achterkant is van een grijs gemeleerde katoen, en van dezelfde stof kan ik aan de bovenkant een hartje maken als lief detail. De naden zijn met een klein randje doorgestikt.
Aan de onderkant een opgestikt logo, in grijstint
 
Prijs: € 69.95
 
* het kussen op deze foto is een voorbeeld

Meer voorbeelden van kussens vind je hier - in de Fotogalerij!

Maak een Gratis Website met JouwWeb